2012 m. liepos 24 d., antradienis

Šokoladinis pyragas

 
 
180 ml aliejaus
300 ml cukraus
2 arb. šaukšteliai vanilinio cukraus
4 kiaušiniai
240 ml miltų
50 ml karčios kakavos
½ arb. šaukštelio kepimo miltelių
½ arb. šaukštelio druskos
50 g juodojo šokolado (galima ir daugiau)
2- 3 valg. šaukštai migdolų drožlių

Viską išmaišyti iki vientisos masės. Šokoladą supjaustyti gabalėliais (dalį šokolado gabaliukų palikti pyrago viršui). Kepimo skardą iškloti folija,  kepti iki 1750C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.
(tikrinant mediniu pagaliuku jis neturi būti pilnai švarus). Iškeptą pyragą  apibarstyti cukraus pudra.
P.S. Į tešlą puikiai tiktų įpjaustytos obuolių skiltelės. Išeitų puikus obuolių pyragas!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą